Rami Shami

Γενικός διευθυντής

Το 2016, ο Δρ. Farouk Shami διόρισε τον μεγαλύτερο του γιο, Rami Shami, ως Γενικό Διευθυντή της Farouk Systems Inc. Ο Rami έχει περάσει αρκετά χρόνια διοικώντας την εταιρεία δίπλα στον πατέρα του, βελτιώνοντας τις εθνικές και παγκόσμιες πλευρές της εταιρείας. Έχει περάσει το περισσότερο μέρος της καριέρας του οργανώνοντας τις δραστηριότητες και την παραγωγή των προϊόντων για να επιτύχει τη μέγιστη επάρκεια παροχής στις αγορές. Ο Rami είναι επίσης υπεύθυνος για την επέκταση και τα εγκαίνια πολλαπλών τοποθεσιών, όπως το εργοστάσιο εμφιάλωσης Farouk. Το επιχειρηματικό του ένστικτο βελτίωσε κάθε τομέα κατασκευής, ενώ μείωσε τα έξοδα της εταιρείας και κράτησε σε άριστα επίπεδα την καταγραφή των εμπορευμάτων.

Πέρα από τη διαχείριση και παραγωγή των σειρών CHI® και BioSilk® , ο Rami υπήρξε συντελεστικός στην οργάνωση show και εκπαιδευτικών διοργανώσεων στη Μέση Ανατολή και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η κατανόηση της βιομηχανίας έχει προσφέρει ανώτερες εκπαιδευτικές τακτικές που στοχεύουν στο να κάνουν τους κομμωτές/τριες να επιτύχουν. Αυτή είναι η βάση της Farouk Systems από την απαρχή της, και ο Rami μοιράζεται το πάθος του πατέρα του για το Περιβάλλον, την Εκπαίδευση και την Καινοτομία.

Έχω περάσει 30 χρόνια στη βιομηχανία των κομμωτηρίων παρακολουθώντας τους στόχους και τα επιτεύγματα του πατέρα μου να πραγματοποιούνται. Θα είναι τιμή μου να συνεχίσω την κληρονομιά του ενώ θα έχω την ευκαιρία να υπηρετήσω και να βελτιώσω αυτήν τη σπουδαία βιομηχανία”

-Rami Shami
Γενικός Διευθυντής


Farouk R. Shami II

Διευθυντής επιχειρήσεων

Ο Farouk R. Shami II, η επόμενη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης, ξεκίνησε την ενασχόληση του με την Farouk Systems, Inc. ως παιδί, όπου παρευρισκόταν σε διοργανώσεις με θέμα τα μαλλιά για να διανέμει δείγματα του Silk Therapy και Silk Infusion. Εντάχθηκε επισήμως στην ομάδα του Farouk Systems το 2009 και έχει περάσει χρόνο σε κάθε τμήμα από τότε. Ξεκίνησε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, κατανοώντας τις προτιμήσεις των πελατών πριν γίνει μέρος του λογιστικού τμήματος. Ο Farouk τότε δούλεψε στο εργαστήριο, όπου κατασκεύασε σαμπουάν, conditioners και μετάξι. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, διδάχτηκε από τον Δρ Farouk M. Shami και τον Rami Shami, τον παππού του και τον πατέρα του. Ο Farouk τελικά μετακινήθηκε στο τμήμα επιχειρήσεων, όπου έχει διεπαφή με το λογιστικό τμήμα, αλλά και με τα τμήματα αγορών, marketing και διατήρησης.


Lisa Marie Garcia

Πρόεδρος Καινοτομίας

Η Lisa Marie εντάχθηκε στην Farouk Systems 30 χρόνια πριν, όταν ιδρύθηκε η εταιρεία. Ήταν η ιδιοκτήτρια ενός κομμωτηρίου στο Austin του Texas και εξειδικευόταν στις βαφές και ήθελε να μοιραστεί τις γνώσεις της με άλλους κομμωτές. Αφού πέρασε την εκπαίδευση, η Lisa ξεκίνησε ως τοπική εκπαιδεύτρια στο Texas που την οδήγησε στη διδασκαλία σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Το βαθύ της πάθος και η αγάπη για την εκπαίδευση οδήγησαν στο να γίνει Guest Artist. Αυτό της άνοιξε ένα νέο κόσμο, μαζί με την ικανότητα να είναι δημιουργική, φέρνοντας νέες ιδέες και κοινά σε όλο τον κόσμο. Αφού παρατήρησε ότι δεν είχε απλά ταλέντο στη σκηνή αλλά και στην οργάνωση, τη δημιουργία νέων τάσεων και την εκπαίδευσης άλλων καλλιτεχνών, η Farouk Systems την προήγαγε σε Διευθύντρια των shows και Εκπαίδευσης και μετά σε αντιπρόεδρο των shows, της εκπαίδευσης και marketing. Σήμερα, η Lisa κρατά τον επιφανή τίτλο της Προέδρου Καινοτομίας.


Scott Emery

Πρόεδρος Διεθνών Πωλήσεων

Ως πρόεδρος των διεθνών πωλήσεων, ο Scott ηγείται της πρωτοβουλίας παγκόσμιων πωλήσεων της εταιρείας και είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία και την επέκταση των διεθνών συνεργασιών. Εντάχθηκε στην ομάδα της Farouk δύο δεκαετίες πριν ως διευθυντής περιοχής της δυτικής ακτής και έχει διατελέσει ως τοπικός διευθυντής και διευθυντής εθνικών πωλήσεων. Το 2009, ο Scott διορίστηκε Αντιπρόεδρος των διεθνών πωλήσεων και από τότε επιτάχυνε την ανάπτυξη της ροής εσόδων και αύξησε την εικόνα του brand σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Scott έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της συνολικής εταιρικής κουλτούρας, ως  βασικός ενθαρρυντικός ομιλητής σε διοργανώσεις της εταιρείας, αποπνέει μια αίσθηση περηφάνιας και αποφασιστικότητας σε όλους τους εργαζόμενους του Farouk, τους πελάτες και τους συνεργάτες. Με πτυχίο στην εκπαίδευση, ο Scott είναι αφιερωμένος στην αποστολή του Farouk να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για κομμωτές/τριες σε όλο τον κόσμο προσφέροντας ανώτερα προϊόντα με πολύτιμη τεχνική εκπαίδευση. Η στρατηγική πωλήσεων του είναι βασισμένη στη βοήθεια των κομμωτών να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν και αυτό που χρειάζονται για να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους με ασφάλεια και επιτυχία.

“Η πώληση με αρχές αποτελεί το κλειδί στην Farouk Systems, πιστεύουμε ότι η αποτελεσματική εκτίμηση των αναγκών είναι η πιο κρίσιμη φάση της διαδικασίας πώλησης.”

-Scott Emery


Stuart Feldshon

Πρόεδρος των πωλήσεων στη Βόρεια Αμερική

Ο Stuart Feldshon, Πρόεδρος των πωλήσεων στη Βόρεια Αμερική, ήρθε στην Farouk Systems to 1998 ως τοπικός βορειοανατολικός διευθυντής. Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία της ομορφιάς, δε σταματά ποτέ να μαθαίνει. “Με την συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία και περισσότερα εργαλεία διαθέσιμα, μπορείς να βρεις πάντα δημιουργικούς τρόπους να εξυπηρετείς καλύτερα τους πελάτες σου. Η μία σταθερά είναι πάντα το ταλέντο και η ακεραιότητα των κομμωτών. Που είναι αρκετά αυταπόδεικτο από τον ιδρυτή μας, Farouk Shami. Ήταν και θα είναι τιμή να συσχετίζομαι με μία τέτοια δυναμική επιχείρηση μέσα σε αυτήν τη σπουδαία βιομηχανία.”