Καλώς ορίσατε στην Farouk Systems Inc.!

Η Farouk Systems, Inc., είναι μια εταιρεία από κομμωτές για κομμωτές βασισμένη στο Houston της Αμερικής, γνωστή για την κατασκευή επαγγελματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας κάτω από το όνομα των επιφανών ονομάτων CHI®, BioSilk®, and Esquire Grooming®. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1986 από τον Farouk Shami, έναν κομμωτή που είχε σκοπό να παρέχει την πιο ανεπτυγμένη Αμερικανική τεχνολογία στην βιομηχανία της επαγγελματικής ομορφιάς με τη φιλοσοφία “Περιβάλλον, Εκπαίδευση και Καινοτομία”.

Ο δρ. Shami δημιούργησε την πρώτη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία και είναι ο κάτοχος 23 και περισσότερων ευρεσιτεχνιών. Ήταν επίσης ο πρώτος που χρησιμοποίησε πρωτεΐνες μεταξιού στη δημιουργία του BioSilk Silk Therapy Line και εφηύρε το πρώτο σίδερο μαλλιών κεραμικής τεχνολογίας CHI. Είναι γνωστός για την επανάσταση που έκανε στη βιομηχανία των μαλλιών εισάγοντας τεχνολογία της NASA, δημιουργώντας παράλληλα ένα ασφαλέστερο και υγιέστερο περιβάλλον εργασίας για τους στιλίστες και τους καταναλωτές.

Η εταιρεία προσφέρει στη βιομηχανία μαλλιών τις πιο πρόσφατες καινοτομίες σε μία ευρεία κλίμακα αγορών μέσω επιτυχημένων σειρών προϊόντων και της πιο άρτιας εκπαιδευτικής υποστήριξης για την καλύτερη εξυπηρέτηση κομμωτών και των πελατών τους. Η Farouk Systems, Inc. έχει πάνω από 500 Συνεργαζόμενες Σχολές, όπως και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους, την CHI Lone Star College-North Harris School of Cosmetology στο Houston του Texas.

Η Farouk Systems συμμετέχει σε μία κοινή πορεία με την LG Household και την Health Care, Ltd. που θα εισάγει την τελευταία τεχνολογία και τις πρόσφατες εξελίξεις στη βιομηχανία της ομορφιάς. Θα εγκαινιάσει εγκαταστάσεις στη Νότιο Κορέα για να εξυπηρετεί τα κανάλια διανομής στην Ασία. Κάθε εταιρεία θα συνδυάσει τις γνώσεις της στην τεχνολογία και την κατασκευή προϊόντων για να παραδώσει νέες ιδέες προϊόντων. H Farouk Systems επίσης θα διανείμει τις μάρκες της LG Household και Health Care μέσω των παγκόσμιων καναλιών της στη βιομηχανία των επαγγελματικών σαλονιών ομορφιάς.

Η Farouk Systems,Inc. έχει μια μακρά δέσμευση στη δημιουργία και την κατασκευή των καλύτερων προϊόντων περιποίησης μαλλιών και εργαλείων styling που είναι περιβαλλοντικά υπεύθυνα και πληρούν τις υψηλότερες ηθικές σταθερές. Η εταιρεία έχει πάνω από 2.000 εργαζόμενους και διανέμει τα προϊόντα του στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε 144 χώρες παγκοσμίως.