ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Από το 2007, η Farouk Systems είναι περήφανα ο επίσημος χορηγός περιποίησης μαλλιών για τους διαγωνισμούς ομορφιάς των Miss Κόσμος, Miss Αμερική και Miss Αμερική για έφηβες. Είμαστε πιστά αφιερωμένοι στις διαγωνιζόμενες από όλο τον κόσμο και στην ακλόνητη επιθυμία τους να δράσουν ως πρότυπα για γυναίκες κάθε ηλικίας και εθνικότητας, εμπνέοντας αυτοπεποίθηση, ελπίδα και όνειρα.

Πέρα από τη σκληρή δουλειά για την προσέγγιση των προσωπικών τους φιλοδοξιών, πολλές από αυτές τις εργατικές γυναίκες βοηθούν τις κοινότητες τους, συγκεντρώνουν δωρεές για φιλανθρωπίες και δημιουργούν βάσεις για όλα τα θετικά μηνύματα τους, στα οποία πιστεύει η Farouk Systems.

Η ξεχωριστή ομάδα hairstyling αποτελείται από διαφορετικούς, πολυπολιτισμικούς στιλίστες από όλο τον κόσμο. Δουλεύουν για να δημιουργήσουν εξατομικευμένες και χειροποίητες εμφανίσεις για τις διαγωνιζόμενες σε κάθε φάση των ημιτελικών και τελικών διαγωνισμών για να τις προσφέρουν πανέμορφα, αξιομνημόνευτα στιλ που θα βοηθήσουν στην ανάδειξη της αυτοπεποίθησης τους σε μερικές από τις μεγαλύτερες σκηνές διαγωνισμών ομορφιάς του κόσμου.

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007